Huszonkét évvel fiatalabb férfit szeret a magyar színésznő!

Két hónapig sem bírták egymás nélkül, újra egy pár Janza Kata és Pesák Ádám - írja a Blikk.

A 45 éves színésznő két éve jött össze a 23 éves fiatalemberrel. A nagy korkülönbség miatt azonban soha nem beszéltek kapcsolatukról, mert azt gondolják, senki nem értené meg őket. Aztán néhány hete váratlan bejelentést tett a színésznő.

"Kedves Barátaim! Szeretném ha tőlem értesülnétek róla: Ádámmal azt a döntést hoztuk, hogy egymást békében elengedve, külön utakon megyünk tovább. Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz." - írta a közösségi oldalára ki a Janza Kata még márciusban, a Blikk szerint azóta ő és színésztársa szerelmesebbek, mint valaha.

 

 

"Mindketten megpróbáltak egymástól függetlenül új életet kezdeni, ám a vonzalom erősebb volt. Kata ráadásul az elmúlt hetekben nagyon kivirult, életmódváltásának köszönhetően lefogyott 12 kilót, szinte sugárzik, így nem csoda, hogy Ádám újra észrevette egykori kedvesét. Mi több, egyszerűen újra beleszeretett! Kata pedig belátta, ő is jobban szereti a fiatalembert annál, hogy az eszére hallgasson" − mondta a Blikknek a pár egyik közeli ismerőse.

A lap szerint "nagyon komolyan veszik a felélesztett érzelmeiket, és sok időt töltenek együtt, romantikusan."

24 óra