Kasza Tibi drámai bejelentést tett élő adásban!

Balázs Andi és Horváth Tomi a Kell ott fent egy ország című számmal egyébként is meghatott mindenkit. Aztán jött Kasza Tibi és egy őszinte vallomás.

Balázs Andi és Horváth Tomi az elmúlt három hétben lenyűgözte az országot, ma, Anyák napján egy különös produkcióval álltak színpadra. Ők ketten ugyanis már elvesztették az édesanyjukat, Andi pedig azt sem titkolta, ez volt az a szám, ami édesanyja temetésén is szólt. Nem csoda, hogy könnyben úszott a stúdió.

Aztán jött a zsűri értékelése és Kasza Tibi, aki egy személyes titkát osztotta meg a világgal. Tibi valomására senki nem lehetett felkészülve: A Nagy Duett zsűrijének oszlopos tagja akinek a poénjaitól hétről-hétre derül az ország, egy megható és egyben fájdalmas vallomást tett. Ma, Anyák napján természetesen ő is köszöntötte az édesanyját, de nem akárhol, egy kórházban. Amikor elmondta, hogy miért, mindenkinek elállt a lélegzete.

Tibi vallomást itt nézheted meg, 05:10 után!

"Érdekes dolgok kavarognak ilyenkor az emberben. Nyilván ilyenkor erről az ember ilyenekről nem beszél: Tibi, az a vicces fiú, a bohóc, aki időnként belülről sír. Nyilván senki nem látja, könnyebb úgy egy embert feldolgozni, hogy ezt nem látjuk, hogy egyébként milyen más színek vannak benne. Én az édesanyámat Anyák napján egy kórházi ágyon köszöntöttem ma és most újra egy műtét elé néz. És az elmúlt időszakban mi nagyon sokat harcoltunk azért, hogy ne veszítsük őt el. És tényleg, ilyenkor az egész család, mindenki összefog. És azt gondolom, hogy a legjobbat kapjuk belőlük, és nem tud olyan lenni, hogy nincsenek velünk. És tényleg elképesztően hálásak vagyunk minden édesanyának azért az önfeláldozásért és azért, hogy tényleg a legjobbat adják a gyereküknek. A mi esetünkben elképesztő küzdelem volt, hogy az édesanyánk minket felnevelt és ő most azért fekszik ott azon a kórházi ágyon, azokért a küzdelmekért, amiket miértünk lefolytatott. Elképesztően megható produkció volt, nagyon elgondolkodtató. Becsülje meg mindenki az édesanyját és ölelje, ahányszor lehet." - mondta Tibi.

24 óra