Idegösszeomlást kapott Angelina Jolie, amikor megtudta, a hasonmása Brad Pitt új szerelme!

A Massachusetts-i Egyetem egyik professzorasszonya Brad Pitt új szerelme - suttogják Hollywood-ban. Most már Angelina Jolie is tudja ezt.

Vannak, akik már azt is tudni vélik, hogy a csinos építész bizony alaposan megbolondította a szebb napokat is megélt színészt, a szerelmenk köszönhetően viszont Brad máris kivirult, és napról-napra jobban néz ki. 

Brad Pitt régóta érdeklődik az építészet és a design iránt, ennek kapcsán találkozhatott először a csinos nővel. A hivatalos megbeszéléseket nem hivatalosak követték, Brad Pittéket hetek óta egyre többet látják együtt kettesben, munkaidőn kívül is.

Angelina Jolie még jelenleg is Brad Pitt felesége. És ez idő alatt lett Brad Pitt újra szerelmes, ehhez viszont Jolie nem nagyon lehetett hozzászokva és fel sem készülhetett rá. 

Jolie mérhetetlenül dühös lett, amikor megtudta, férje kivel randizik. Egy hozzá közeli forrás az amerikai Star magazinnak részletesen beszélt is. "Az egyik pillanatban még hangosan szitkozódott, a következőben pedig teljesen összeomlott" - mondta.

Az különösen rosszul érintette, hogy Neri Oxman, Brad új kedvese tényleg a hasonmása, csak sötétebb hajszínnel. "Angelinának tényleg semmi baja nem lenne azzal, ha fiatalabb nőkkel lenne dolga Pittnek. De Neri esetében megfélemlítve érzi magát, ilyen még sosem fordult vele elő!" - mondta a forrás.

Íme Brad Pitt új kedvese!

Angelina Jolie