Hoppá! Mi van Zimány Linda ujján? A kommentelők szúrták ki

Különös ékszert villantott meg az ujján Zimány Linda, rögtön megkezdődtek a találgatások...

Vajon kitől kaphatta? - a leginkább ez a kérdés foglalkoztatja most Zimány Linda rajongóit. A modellből ügyvédbojtárrá lett Linda egy étteremből posztolta legfrissebb képét, amin a követői első körben egy méretes, látszólag is méregdrágának látszó gyűrűt szúrtak ki. Pedig ez nem is minden. Lindának ugyanazon a karján több karkötő is látható. Pont olyan karkötők, mint a Cartier úgynevezett "Love Bracelet" névre hallgató szerelmi karkötője. Ennek különlegessége, hogy elvileg egy speciális kulccsal lehet nyitni és zárni, amit az ajándékozó férfiak szoktak megtartani.

A Cartier karkötőjének darabja négy-tízezer dollárba kerül a cég honlapja szerint, azaz egy-három millió forintba kerül. Ha Linda karján eredetiek lennének, akkor minimum négy milliót viselne. Szélsőséges esetben pedig akár több, mint negyven milliót, hiszen a drágább darabok negyvenezer dollárnál is többe kerülnek. 

És ott van még a gyűrű is.

A Linda ujján látható darab szintén a Cartier cég Love Ring, azaz szerelem gyűrű nevű darabjára hasonlít. Azokból is arra, ami gyémántokkal van kirakva, és közel tizenegyezer dollár, azaz majdnem három millió forint.

Vajon eljegyezték Lindát? Ő maga a rajongóknak cáfolta ezt: egy Melinda nevű hölgy kérdezett rá az esetleges eljegyzésre, Linda határozott választ adott.

"Ha lenne, akkor a bal kezemen hordanám" - írta a modell-ügyvédbojtár.

Nézd meg mi van Zimány Linda ujján!

 

24 óra