Hivatalos! Megvan Avicii halálának az oka!

"Nem folytathatta így tovább, meg akarta találni a lelki békéjét. Tim nem illett abba az üzleti gépezetbe, amelyben végül találta magát. Egy érzékeny srác volt, aki imádta a rajongóit, de kerülte a rivaldafényt" - írta a családja, egyértelműen utalva arra, őket sem lepte meg Tim halála, és annak módja sem.

Már csak azt nem értette a világ, ha valóban ilyen szerelmes volt a cseh modellbe, Tereza Kacerovába, ha tényleg közös gyereket akartak, ha pótapja volt fiának, Lukának, akkor miért tett volna ilyet?

Nos, a legfrissebb, hivatalos álláspont újabb kérdéseket vet majd fel az ügyben, ugyanakkor végre választ ad mindenre, ami a világot eddig érdekelte. A Mirror megdöbbentő dolgot állít.

Avicii öngyilkos lett - a nyakán és a csuklóján is vágásokat találtak. 

A TMZ információi szerint egy törött üvegdarabbal követte el az öngyilkosságot.

Miért? Vajon miért? Miért döntött úgy egy már fiatalon sikeres és dúsgazdag srác, aki hátat tudott fordítani a sikernek, az italnak, mindennek, hogy végre boldog lehessen, hogy eldobja az életet? Egyelőre nincsenek válaszok, és talán soha nem is lesznek.

Íme a sztár utolsó, megható képei!

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

24 óra