Drámai vallomás: elárulta szerelme Bereczki Zoltánt!

Ábel Anita az interneten indított "beszélgetős műsort", aminek legutóbbi vendége Bereczki Zoltán volt. A színésznek egyik jó barátja, Pokorny Lia küldött egy kérdést: mit nem tud megbocsájtani? Zoliból ekkor tört elő a keserű vallomás.

"Nem itt, de a Duna-parton történt egy ígéret. Milyen ígéretek szoktak elhangozni a Du­na-parton? Ami egy ha­zugság volt" - emlékezett egy feltehetően romantikus Duna-parti sétára. 

"A hűség nagyon fontos. Mert nagyon bízom. Nem nézek telefont, én utólag jövök rá, hogy a lefordított telefon az mit jelent. Tudniillik, ha a mai okostelefonokra érkezik egy üzenet, az egyből látszik a képernyőn, ha valaki lefordítja, hogy párja ne lássa ezeket a sorokat, az mindenképp gyanús kell, hogy legyen. Aligha lehet szó másról, mint megcsalásról." - idézte a színész szavait a Bors.

"Amikor a barátaid próbálnak felpofozni, és mégse megy, és utána az egész összeáll, akkor az nagyon nehéz. Nyilván az egy tanítás, hogy akkor hogy kell tudni megbocsátani, meg ezen túllépni. És újra nyitottnak lenni" - mondta Bereczki.

Kattints a fájdalmas vallomásért!

24 óra