Teljesült Hódi Pamela legnagyobb álma! - Fotók

Hódi Pamela korábban a TWN.hu-nak elmondta, a Berkivel való szakítása után a saját lábára kellett állnia. Vállalkozást indított, és ma már a saját maga ura. Íme az újabb bizonyíték: megálmodta és megvalósította. Büszkén pózol Magyarország legújabb ruhamárkájával.

Hatalmas érdeklődés közepette mutatta be első saját ruhakollekcióját, ami hatalmas sikerrel is debütált. Sokan azt hitték, most először mutatja majd meg a szerelmét is Pamela, de egyelőre nem került elő a titokzatos férfi.

Az örömteli eseményre természetesen Pamela anyukája és nagymamája is elment. Mindketten nagyon büszkék voltak arra, hogy a csinos anyuka egyedül is képes megállni a saját lábán, sőt, talán sikeresebb, mint korábban bármikor.

Nem csak a nevét, a testét és arcát is büszkén adja a ruhamárkához Hódi Pamela. Szakítása óta több fotózása is volt már, mert - mint mondja - szereti, hogy újra nőnek érezheti magát.

Azt kell, mondjuk, hogy bizony, ezeknek a ruháknak nehéz lesz ellenállni - legyen szó nőkről, vagy akár férfiakról. Pamela nem okozott csalódást a ruháival, sok nőnek felcsillant a szeme egy-egy darab láttán.

24 óra