Kiderült, hol keresik tovább VV Fanni holttestét!

Egy februári hír szerint a nyomozók búvárok segítségével már már alapos kutatómunkát végeztek Dunaújváros és Szalkszentmárton környékén a Dunánál. Az előzetesben lévő B. László ugyanis a celainformációk alapján ott bukkant fel, előbb a bányatavak környékén, majd a Dunaparton.

Most újabb keresés folyik idehaza, az sem kizárt, hogy ugyanott. "Búvárok és speciális szakemberek segítségével hétfő óta napi 24 órában kutatják a nyomozók a Duna egy bizonyos szakaszát, mert valószínűsítik, hogy egy nádas közelében rejtette el gyilkosa VV Fanni holttestét" - írja a Blikk.

A lap szerint a nyomozók már korábban, a télen is át akarták nézni ezt a területet, csak a jó időre vártak. Azt nem derült ki, az említett Duna-szakasz merre található, de nem kizárt, hogy ismét Szalkszentmárton környékén kutatnak.

"Nagyon szeretném már, ha tudnék valami biztosat Fannikámról. Én nagyon bízom a nyomozókban, pontosan tudom, hogy mindent megtesznek, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal. Addig azonban marad a szívemben a remény, hogy talán él valahol, még ha az eszemmel tudom is, hogy erre már nagyon pici az esély. Ám búcsúztatót vagy megemlékezést addig biztosan nem tartunk, amíg nem tudunk valami kézzelfoghatót" - mondta a lapnak Fanni édesanyja, Katalin.

Kattints a képekért!

24 óra