Megtalálhatták VV Fanni holttestét? - Egyre többen gondolják így

A holttestet a múlt hét végén, a Fertő-tó osztrák oldalán, Ruszt település határában találták meg. A fej nélküli torzó nagyon rossz állapotban volt. Egyelőre próbálják azonosítani a holttestet.

Néhány nappal ezelőtt egy kézzel írott levél kavarta fel az ügyben az állóvizet. A tízoldalas levél a Fókusz szerkesztőségébe érkezett, feladóként a Bors szerkesztőségét nevezták meg, de ott nem tudtak semmit a küldeményről. A kézzel írt "vallomás" szerint Fannyt egy videki disznóölésen drogozták be és a helyszínen meghallhatott - derül ki a Fókusz riportjából

A Fókusz a levéllel kapcsolatban megkereste a rendőrséget is. A csatorna riportereit be is idézték a BRFK Életvédelmi Osztályára, ahol a levelet lefoglalták. Hivtalosan azonban azóta sem nyilatkoztak Fanny eltünése kapcsán.

Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el, két nappal később a rendőrség már kereste. Pár nappal később vették őrizetbe B. Lászlót, aki tudhat a lány eltűnéséről, ő azonban azt mondja, nincs köze a lány halálához. A lány holttestét keresik már csak a rendőrök.

24 óra