Rejtélyes levél érkezett - Így halhatott meg valójában VV Fanny! - fotók

A több oldalas levél ma reggel érkezett a Fókusz szerkesztőségébe, és csak ennyi állt rajta: Tomi vallomása, 2018. március 18.

"Fanny gyilkosságát, partydrog okozta, egy szülinapi bulin, ami egy vidéki faluban volt, egy disznóvágás napján - írták a levélben, majd később a képernyőn is látható pár olyan információ, amelyekről eddig nem hallhattunk az ügy kapcsán. Már hozzá is tesszük gyorsan, egyelőre az sem biztos, hogy valós információkat tartalmaz.

A levélben megemlítenek "egy nőt, állítólag ő keverhetett drogot Fany italába és így akart bosszút állni a lányon és a férfin, aki fannyval megcsalta őt és elhagyta. Fanni a levél szerint a kocsiban meghalt, a holttestét pedig abban a házban égették el, ahol a disznóölés volt és szülinapot ünnepeltek."

"Most annak alapján nem lehet valósnak minősíteni ezt a levelet, hogy mennyi idő után bukott ki. Lehet valós tartalmú is, meg lehet, hogy csak hírnévre vágyott valaki." - mondta a Fókusznak Végh József, kriminálpszichológus, aki azt is hozzátette: a rendőrség már többet tudhat a levél alapján, hiszen annak tartalmát könnyű összevetni a nyomozati anyagban fogalt információkkal.

"Fanny túl sokat ivott az estén, ami jól jött a lánynak, mert tudta, ha Fanny iszik, akko rmindig az ásványvizes üvegével próbálja meg pótolni az alkoholt." - olvasható egy másik levélfoszlányban.

Kattints a különös levélért és a Fókusz riportjáért!

24 óra