Nagy bejelentést tett a babájáról Kulcsár Edina! Többen meg is hatódtak

"Ma ezt a Róma színeiben tündöklő gyönyörű csokrot kaptam! Mint tudjátok nálunk Fradi és Róma őrület van! A tegnap este, nagy napnak számított nálunk, ugyanis a Barcelona ellen kellett megküzdenie a Rómának. Figyelembe véve az előző mérkőzést ami 4-1 lett (az ellenfélnek) az esélytelenek nyugalmával ültünk le a TV elé, aztán több csoda is történt... Jöttek a gólok, méghozzá 3 is, így továbbjutott Csuti csapata... Én egyből tudtam, hogy minek köszönhető ez a csoda. Úgyis mondhatnám, hogy ÉREZTEM miért mi kerültünk ki nyertesként! MEEEEERT a kisfiam is érezhetően drukkolt! Tegnap a meccs alatt éreztem először, hogy mocorog. 
Fantasztikus érzés volt, mint ahogy az is, hogy már lassan tényleg kezd tudatosulni bennem, hogy egy élet növekszik a szívem alatt!" - írta rajongóinak a királynő.

 

Puszi a babának! ? #kiss #babyboy #daddy #bellykisses ❤️ @csut.i ❤️

A post shared by Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) on

Íme Edina bikinis pocakja és büszke apuci puszija a picinek és az édesanyának! Edina pocakja már hatalmas, Csuti pedig már most bizonyítja, felkészült arra, hogy csodálatos apuka legyen belőle.

Se smink, se filter - ilyen egy igazi nő, egy szépségkirálynő, egy édesanya. Edina és szerelme a terhesség hónapjaiban sem áll le, aktívan pihennek, élvezik a kettesben töltött időt, hiszen rövidesen minden megváltozik.

Baba, vagy ház? Ház, vagy baba? Úgy tűnik, Edináék egyszerre abszolválnak mindent, ami egy igazi családnak dukál: építekzenk, miközben érkezik az első közös gyermekük. Izgalmas év számukra 2018.

24 óra