Nem fogod elhinni melyik magyar slágert játszotta el a Metallica a budapesti koncertjén!

A Metallica arra is figyelt, hogy a nem mindennapi produkció szinte pillanatok alatt kerüljön fel az internetre, így már a koncert után bárki megnézhette, hogy szól a Tankcsapda legnagyobb slágere, ha a legnagyobb rockbanda adja elő.

A magyar banda dobosa, Fejes Tamás az Index-nek elmondta, ők előzetesen nem hivatalos forrásból értesültek róla, akár Tankcsapda is lehet az a szám, amit előad a Metallica, de a koncertig nem tudtak semmi biztosat. Azt sem hallgatta el, a dalt jegyző Lukács Laci meg is könnyezte ezt a pillanatot.

"Az, hogy a Metallica egy magyar számot játszik, a magyar rock ünnepe. Akkor is az lett volna, ha Omegát választanak, vagy Pokolgépet. Így persze sokkal személyesebb lett, Lukácsnak meg pláne. Ez egy színtiszta Lukács-szerzemény, se nekem, se Sidinek, se senkinek nincs sok köze hozzá, érthető, hogy így hatott rá. (...) Iszonyú jó érzés volt, Laci el is érzékenyült, utána meg pezsgőztünk, szóval fasza volt. Ráadásul kurva jól el is játszották, nem mintha nem padlóztam volna le akkor is, ha nem sikerül ilyen jól." - mondta az Indexnek a zenész.

A videó futótűzként terjed a neten, a legnépszerűbb videók listáján is egyre előkelőbb helyen szerepel.

És így szólt öt nappal ezelőtt Bécsben Falco Rock me Amadeus című slágere:

 

24 óra