Váratlan bejelentés - 9 év után válik a sztárpár!

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

"Hé, világ! Van itt valami, amit szeretnénk megosztani veletek. Úgy döntöttünk, hogy elválunk. Nagyon megszerettük egymást egymást évekkel ezelőtt, csodás utunk volt egymás oldalán. Semmi nem változott, még mindig szeretjük egymást, de a szerelem egy csodás kaland, ami most más utakra visz mindkettőnket" - írta ki az oldalára.

A világ egyik legszexibb férfija - ez nem mi állítjuk, hanem nők milliói. A válásukról szóló hírt óránként százezren like-olták, ez feltehetően beszédesebb, mint bármi más. Bár szavazások tucatjai is bizonyítják, Tatum-tól szebb férfi kevés él a földön.

A Magic Mike XXL-t bizony a nők hang nélkül is képesek lennének végignézni úgy, hogy élvezzék szinte minden egyes percét. Channing bizony a filmvásznon is bebizonyította, táncosként sem utolsó, sőt, azzal is lehet valakiből világsztár.

Jenna Dewan-nel kilenc évig éltek házasságban. Kapcsolatuk botránymentes volt, annak ellenére is, hogy Channingnek szinte minden pillanatban lett volna lehetősége más oldalán vigasztalódni. 

24 óra