Vége! Legyőzte a plasztika a Dallas sztárját!

Priscilla Presley, a zenész legenda Elvis Presley volt feleségének az arca borzasztóan néz ki a folytonos plasztikai műtétek miatt.

Legutóbb egy tévéműsorban megjelenve keltett riadalmat a 72 éves színésznő. Többen arra is kérték nyilvánosan és a közösségi oldalán, álljon le a beavatkozásokkal.

"Mondjátok meg Priscilla Presley-nek, hogy vegye el azt a maszkot az arca elől, mert borzasztóan néz ki", "Mi a fene történt Priscilla Presley arcával? Szerencsétlen nő már beszélni is alig tud...", "Priscilla úgy néz ki, mintha egy horrorfilmből szabadult volna. Miért nem tudnak a hollywoodi színésznők méltósággal megöregedni?!" - közölték az elégedetlenkedők.

Kattints Priscilla friss képeiért a fotóra!

egutóbb egy tévéműsorban megjelenve keltett riadalmat a 72 éves színésznő. Többen arra is kérték nyilvánosan és a közösségi oldalán, álljon le a beavatkozásokkal.
  • Generációk nőttek fel a Dallas című sorozaton, és gyakorlatilag az elmúlt évtizedekben is folyamatosan ismétlik, nem véletlenül.
  • Priscilla Presley, a zenész legenda Elvis Presley volt feleségének az arca borzasztóan néz ki a folytonos plasztikai műtétek miatt.
  • -Priscilla úgy néz ki, mintha egy horrorfilmből szabadult volna. Miért nem tudnak a hollywoodi színésznők méltósággal megöregedni?! - közölték az elégedetlenkedők.

Nos, Priscilla képeit elnézve, nem biztos, hogy alaptalanok a félelmek.

24 óra