Exkluzív! Zalatnay Cini először találkozhatott az unokáival - fotók!

Nagy izgalommal indult el Londonba március 25-én Zalatnay Cini, hogy találkozzon lányával Nikivel, és életében először az unokáival is. Az énekesnőt Niki egyik legjobb barátja kísérte el az úton, a szintén énekléssel foglalkozó Turcsányi Tibi.

"Tíz éve ismerem Cinit és Nikit, aki egyben az egyik legjobb barátom. Nagy izgalommal indult a nap, mivel annak ellenére, hogy Cini és én is számtalanszor repültünk már és szeretjük is, mindketten parázunk is azért tőle. Viszont Cini egyébként is nagy izgalommal vágott neki az útnak, hiszen most találkozott első alkalommal Niki párjával Alexszel és unokáival." - kezdte beszámolóját a TWN.hu-nak Tibi. 

Tibi azt mondja, Ciniék az első pillanattól fogva szimpatikusak voltak egymásnak Alexszel és unokái Stefan, Antoni, valamint Aaliyah is azonnal a szívébe lopták magukat. 

Nagyon készült az egész család az érkezésükre, Alex isteni lazacot sütött. Cini pedig természetesen ajándékokkal lepte meg a gyerekeket és lánya új párját is. 

"Sokat programoztunk, császkáltunk a városban, esténként pedig hatalmas társasjáték csaták folytak. Öröm volt látni Cinin, hogy boldog, hogy látja Nikinek jó sora van Londonban." - mondta lapunknak Turcsány Tibi.

Niki és Alex azt se tudták mennyi jóval halmozzák még el őket, a gyerekek pedig nagyon kedvesek, jópofák és rendkívül jól neveltek az énekes szerint.

"Gyorsan elrepült az a pár nap és azon vettük észre magunkat, hogy ismét Budapesten landolunk. Nagyon jól érezte magát mindenki és nyáron Nikiék terveznek hazalátogatni, de még idén Cinivel mi is ki szeretnék menni hozzájuk látogatóba”. - mesélte a fiatal énekes.

Cinit hiába szerettük volna megkérdezni, nem jártunk sikerrel.

 

24 óra