Dobó Kata a lányáról posztolt: Elképesztő, milyen szép gyerek - Fotók

Ő az egyik legkeresettebb magyar színésznők egyike, nem mellesleg gyakorló édesanya. Dobó Kata ritkán mutatja meg kislányát, pedig Szofi gyönyörű!

Most friss kép érkezett róluk!

Azt is kevesen tudják, Dobó Kata Kovács Katalin néven született Győrben. Édesapja katonatiszt volt, így a család sokat utazott: éltek Kijevben, Lentiben is, végül a fővárosban kötöttek ki. Először bölcsészkarra jelentkezett, de nem vették fel. Mivel szeretett volna egyedül is helytállni az életben, dolgozni ment. Volt többek között titkárnő , de modellként is sikeres lett. Egy véletlennek köszönhetően lett belőle színésznő: egy castingra ment, de azt hitte, modelleket keresnek. Sikerrel járt és az Éretlenek című magyar sikersorozatban találta magát rögtön. 

Az igazi hírnevet azonban A Miniszter félrelép című film hozta meg neki, ahol a felsőjét is ledobta és egy ország lett szerelmes belé. 

Az egyik legnagyobb siker a számára feltehetően azonban kislánya, Szofi születése. Hat évvel ezelőtt ajándékozta őt eg vele az élet, gyönyörű kislány lett belőle.

Kattints a gyönyörű képekért!

24 óra