Véget ért Aurélió és Anikó kapcsolata? Vajon mi történt?

December végén több olvasónk is úgy gondolta, valami nincs rendben Aurélió és Anikó között, az erről szóló cikkünket követően azonban a pár egy szerelmes szelfivel jelezte, boldogok.

Most egy édesanya hívta szerkesztőségünket, hogy aggályait megossza a sztárpár kapcsán. Mondanivalója akkor nyert igazán értelmet, amikor visszakerestük a decemberi róluk szóló cikkünket. 

"Úgy vettem észre a napokban, hogy Anikó és Aurélió oldaláról eltűntek a közös képeik. Egészen a kapcsolatuk elejéig visszamenőleg. Talán egy-egy maradt, amelyiken nem kettesben láthatóak. Beszédes" - mondta lapunknak az édesanya.

Miután olvasónkkal bontottuk a vonalat, visszakerestük a decemberi cikkünket, amelyben szinte az összes képüket megmutattuk, ami az oldalaikra kikerült.

Mára tényleg hűlt helyük!

Vajon mi történhetett velük? Egy átmeneti mosolyszünet, vagy tényleg nagy a baj? 

Decemberben még boldogan és büszkén ültek le a Fókusz kamerái elé, hogy exkluzív interjúban meséljék el megismerkedésük részleteit. Anikót sokan támadták, hoyg Aurélió nem illik hozzá, de kitartott a fiú mellett.

Anikó oldalán ez az egyetlen kép maradt, amelyen mindketten rajta vannak. A fotó december 31-én került fel, feltehetően a szilveszteri buli előtt, egy társaságban készült. 

Aurélió is csupán egyetlen fotót hagyott, amelyik emlékeztethet bárkit arra, hogy ő és Anikó egy pár, vagy egy pár volt. Az ő képe frissebb, de egy hivatalos eseményen, a Story-gálán készült.

Ezt leszámítva oda lett minden. A közös ölelkezős képek, az összebújos fotók, és szó szerint minden, amin párként látható Anikó és Aurélió. (Frissítés! Cikkünk megjelenését követően Aurélió az utolsó közös képet is leszedte - a szerk.)

 

?️❤️?️ #a #a

A post shared by Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) on

Most ismét csak abban bízhatunk, Aurélió és Anikó nem hagy minket kétségek között, és rövidesen tisztázzák a helyzetet és reagálnak a velük kapcsolatos pletykákra.

24 óra