Rá se ismersz az Aranypart Ádámjára - ez a bombázó meg a menyasszonya!

"Legszebb vagy" címmel került fel a videómegosztóra az a klip, amelyet az egykori botrányhős, Mandula Ádám jegyez. A zene, a klip és a dal szövege sem emlékeztet már minket az Aranypart egykori rosszfiújára: egy gyönyörű nő és egy tündéri kisfiú társaságában egy családapa énekel az érzéseiről.

Íme Ádám szerelmei és a lánykérős videó!

A TWN.hu meg is kereste Ádámot, hogy megtudjuk, mi történt vele az elmúlt években, hogy összeállhasson a kép, honnan hová jutott és merre tart most a tinilányok egykori kedvence.

"A párom egy hazai ismert ruhamárka arca, két éve ismertem meg egy fotózáson, a kisugárzásával rögtön levett a lábamról" - kezdte Ádám. "Miután megismerkedtünk, alig telt el három hónap, és a párom teherbe esett. Meg sem fordult a fejünkben, hogy a picit elvetessük, szerelem volt köztünk első látásra, mindketten biztosak voltunk a döntésünkben. Fantasztikus kilenc hónapot töltöttünk el együtt a szülésig, a zenélést is félretettem, csak a páromra és a picire koncentráltam én is. Amióta pedig megszületett Medox, csak nekik élek, felelőségteljes apa lettem" - újságolta büszkén lapunknak.

Ádám egy percig sem titkolja, érzése szerint a szerelem, és a baba érkezése is jó hatással van rá és az életére. Ennek az eredménye látszik már a friss slágerében is, hiszen szerelme és gyermeke adják neki az ihletet.

"Az előző életem egyáltalán nem hiányzik. Ez az igazi élet! Nincs annál szebb, mint hogy egy gyönyörű és gondoskodó nő vár haza a fantasztikus fiammal egyetemben. Ez a zenémre is hatással van, most jött elő belőlem az érzelmes oldalam, a dalaimnak már van mondanivalója, a családomról és az idáig megtett utamról szólnak." - mondta ezzel kapcsolatban.

Majd Ádám egy titkáról is lerántotta a leplet: a "Legszebb vagy" című klipje utómunkálatai során ugyanis elrejtett egy üzenetet, amit szerelmének, Beának címzett.  

"Az új klipemben kértem meg a kedvesem kezét. Ő is csak akkor látta ezt, amikor felkerült a videó a netre. Nagy meglepetés volt, de nagyon nehezen tudtam titokban tartani, mert szinte mindig velem van a stúdiómunkálatok alatt is. Az esküvő pontos időpontját még nem tudjuk, de mindenképpen úgy tervezzük, hogy akkor lesz, amikor már a kisfiúnk tud járni és ő hozza majd be nekünk a gyűrűket. Szeretnénk majd még egy testvérkét is Medox-nak, egy igazi kis hercegnőt. De ez a jövő zenéje. Egyelőre minden energiánkkal Medire koncentrálunk. A párom otthon van vele, én meg alapítottam egy saját lemezkiadót: fiatal tehetségeket karolok fel és támogatom, illetve készül az új lemezem, ami idén meg is jelenik majd" - mondta Ádám a TWN.hu-nak.

24 óra