Titokban nősült meg a magyar VV-sztár! - Megmutatta gyönyörű feleségét! Fotók

Várudvardi Jerzy az edzőteremben szólította le a svájci-amerikai lányt, Floreshkát, azóta ők ketten elválaszthatatlanok. A lány a Las Vegas-i Cirque de Soleil balettművésze, de terveik szerint Miamiban szeretnének majd letelepedni, ahol gyermekeiket fák és tenger veszi majd körül.

Íme az esküvő és a pár legszebb képei!

Jerzy a TWN.hu-nak most részletesen mesélt az elmúlt évükről, volt miről, ami azt illeti.

"Október 8-án a Kaliforniai Big Bear Lake hegyekben éjfél előtt pár perccel kértem meg a kedvesem kezét. Elmentünk kirándulni hétvégén, kibéreltünk egy faházat egy hegy tetején, és az egész napos túrázást követően fáradtan értünk haza. Nem volt konkrét tervem, csak annyi, hogy a megfelelő pillanatban improvizálnom kell majd. Begyújtottam a gázos kandallót, boroztunk, beszélgettünk, majd megkértem, kapcsolja ki. Tizenöt másodpercem volt, mire megfordult, hogy "végre sikerült elzárnom", én már gyyűrűvel a kezemben térdeltem mögötte. Megkértem a kezét, és igent mondott - mesélte Jerzy.

Az esküvőre sem várt sokat a szerelmespár, még Karácsony előtt egybekeltek, de újabb esküvő van kilátásban, amit már Európában tartanak majd.

"2017 december 15-én a kaliforniai Lake Shrine Self Realization meditációs oázisban tartottuk meg az esküvőnket. Ez Elvis Presley egyik kedvenc elvonulós helye volt. A családtagjaink nem tudtak eljönni, közeli ismerőseink voltak ott életünk legszebb napján. Egy Beverly Hills-i hotelben folytatódott  buli, majd egy étteremben vacsorával. Aztán körbeutaztuk Kaliforniát. A rokonaink miatt azonban szeretnénk még egy esküvőt, amit jövőre vagy Svájcban, vagy Lengyelországban szeretnénk majd megtartani és lehetőleg nyáron. A gyűrűinket mi magunk terveztük, a feleségemé gyémánt és rubint berakású, az enyém egy egyszerű karika - mutatta büszkén az ékszereit Jerzy, akik ebben a tempóban rövidesen akár tényleg többgyremekes szülők is lehetnek.

24 óra