Megszólalt a táncoslány, akire féltékeny Jolly felesége! Tiszta vizet öntött a pohárba!

Arra ébredt ma szlovákiai otthonában Lea, hogy ismerősei sorra ébresztgetik a legfrissebb hírekkel. A 29 éves szőke lány akarata ellenére került címlapokra, ő az a táncoslány ugyanis, aki Suzy szerint megkörnyékezte férjét, Jolly-t.

Lea most a TWN.hu-nak elmondta az ő álláspontját, ami más színezetet ad a teljes történetnek.

"29 éves vagyok, boldog párkapcsolatban élek, van egy kislányom. Valóban ott voltam a klipforgatáson, és én vagyok az a lány, akivel Jolly levelezett is. Mivel más lánnyal nem beszélt így, ezért is ismertem magamra - kezdte Lea, majd a részletekbe is beavatott. "Kilenc órát forgattunk, nyilván, ilyenkor valamennyire megismeri az ember azokat, akikkel együtt dolgozik. A nap végén vettem észre, hogy Jolly ott felejtette a napszemüvegét. Ezért írtam rá, hogy szóljak neki és megtudjam, mi legyen vele. Mindezt a párom is látta, együtt voltunk, amikor írtam. Jolly volt, aki bejelölt, mondta, hogy majd kitaláljuk, hogy legyen a szemüvegével. Aztán egyszer csak az Instagramon írt rám, és közölte, követ. Majd elnézést kért, hogy a Facebook-on már nem ismerősöm."

Íme a táncoslány, aki miatt Suzyék összekaptak!

A lány számára Jolly egyértelművé is tette, felesége miatt kellett törölnie őt, de további közös munkákról is beszéltek.

"Váratlanul levelet kaptam Jolly feleségétől, Suzy-tól is. Határozottan és számonkérően keresett meg, engem hibázatott, hogy a férjével leveleztem. Hiába mondtam neki, megmutathatom az egészet, és párom van, kislányom és sosem kacsintanék félre. Egyébként is, Jolly nem is az esetem. Aztán elkérte a telefonszámom, és kedden már többször fel is hívott Suzy, sokat beszéltünk, és úgy érzem, sikerült megbékélnie. Meg is beszéltük, hogy a hétvégén együtt bulizunk majd, ős ugyanis itt lépnek fel, ahol lakunk. Örülök, hogy tisztázódott az ügy" - mondta a TWN-nek Lea.

Időközben Jolly és Suzy közös posztban közölte: rendezték a soraikat, szerelem van!

24 óra