Kitálaltak a filmesek: Ezekkel a világsztárokkal rémálom csókolózni!

Gondoltad volna? Holywood legújabb múzsája, Jennifer Lawrence is rajta a listán. Csak úgy, mint Ben Affleck, vagy éppen Angelina Jolie. 

De a sor velük sem ér véget! Összeszedtük azokat a hírességeket, akikről kiderült, egy kész rémálom volt velük egy-egy csókjelenet. Nem mi állítjuk ezt, hanem azok az emberek, akik jelen voltak a forgatásokon, vagy átélték ezeket a szörnyűségeket!

Íme a lista, lehet, hogy a te kedvenced is rajta van!

Johnny Depp és a szájhigiénia nem járnak kéz a kézben! Erre utal több beszámoló is, többek között Angelina Jolie. Depp láncdohányos volt, partnere, Jolie pedig mentolos szájvízzel itatta minden egyes csókjelenetük előtt. Amber Heard hasonló élményekről számolt be.
  • Amikor még Jolie és Pitt egy pár volt, utóbbi gyakran megjegyezte feleségének, áporodott és émelyítő a lehelete. Utóag persze próbálta menteni a helyzetet és viccnek nevezni a megjegyzését, de egy Valentin napra például ezért vett neki mentolos cukorkát.
  • Sandra Bullock a jóképű Ben Affleck-kel fürdött be. A színésznek állítólag a természet adta a büdös leheletet, ami az alapfelszereltsége része. A közös filmek forgatása alatt így Sandra megpróbálta mindig úgy alakíttatni a forgatókönyvet, hogy egyre kisebb és kevesebb csókkal megússza azt.
  • Miles Tellers és Shailene Woodley sportot űzött abból, hogy kitoljon a másikkal. Ők minden egyes ilyen jelenet forgatása előtt valami gusztustalan dolgot ettek és ittak, hogy a partnerük minél nagyobbat szívjon.
  • Jennifer Lawrence az Éhezők viadalában két férfin is megmutathatta a tudását. Josh Hutcherson azt mondta, nem tartozott élete csókjai közé, túl sok volt a lány, míg Liam Hemsworth szerint J Law lehelete émelyítő volt, a csókja borzalmas.
  • Emma Watson és Rupert Grint utálták, hogy csókolózniuk kell a vásznon. Ők már 9 éves koruk óta legjobb barátok voltak.
  • Zac Efron azon kevesek egyike, aki tanult is a hibáiból. Ő egy forgatáson tonhalas szendicseket evett egész nap, majd többször csókjelenetet kellett forgatnia. A partnere jelezte neki, hogy ez így válallhatatlan. Azóta az ilyen napokon sok mentát eszik és rágót rág. Tonhalat véletlenül se vesz a szájába. Figyelmes.
  • A szürke 50 árnyalata tette világhírűvé, ami bővelkedik szexjelenetekben, de már a filmvásznon sokaknak szemet szúrt, Dakota Jonhson-nál nem működik a kémia. És el sem tudja játszani azt. Partnere, Jamie Dornan később megerősítette: kínszenvedés volt leforgatni ezeket a jeleneteket.
  • Hugh Grant azon kevesek egyike, aki kapcsán nincs konkrét partner, aki kipakolt volna. Viszont filmes berkekben róla köztudott, hogy a szájszaga könnyen betölt egy teljes termet. Többször figyelmeztették is már erre. És most gondoljunk azokra a partnerekre, akiket a filmeiben megcsókolt! Szegények...
  • Cliwe Owennek Julia Roberts-ről volt egy hasonló története. A színésznő a közös munka alatt folyamatosan mogyoróvajas szendvicseket tömött magába. És bár a mogyoróvaj isteni, a mogyoróvajas lehelet közel sem. Owen bánta.
  • Dane Cook pakolt ki Kate Hudson-ról a közös forgatások után: a színész nem tikolta, borzasztó lehelete volt a színésznőnek. Igaz, ő azt gyanította, direkt eszik mindig hagymát a forgatások előtt.
  • Jim Carrey, a nagy nevettető. A partnerei nem nevettek azért rajta olyan sokat, amikor csókjelenet állt a forgatókönyvben Jim-mel. Ő ugyanis gyakran heccből is, a forgatások alatt is igyekezik megtréfálni a kollégákat. Így fordult elő, hogy szardíniát, és egyéb büdös ételeket fogyasztott, mielőtt elmerült a partnerében. Vicces? Aligha.
  • Richard E. Grant szerint Forest Whitaker-é Hollywood legrosszabb lehelete. A 90-es években egy filmben kellett csókot váltaniuk, Richard szerint olyan büdös volt, mint egy nyitott sír! Hozzá is tette évekkel később: dolgozna még Forest-tel, de megcsókolni nem szeretné.
  • Jason Segel-nek az Alyson Hannigan-nal való közös munka változtatta meg az életét. Akkor még egyik cigit szívta a másik után, képzelhetjük, milyen lehetett a szája és illata. Miután kiábrándítónak nevezték, letette a cigit.
  • Jennifer Anistonnak szintén a cigivel és a kávéval gyűlt meg a baja. Azaz nem is neki, hanem filmbéli partnereinek, mert hogy többen is szenvedtek miatta. Jason Bateman volt az egyik, Alec Baldwin a másik. Utóbbi kijelentette, fájdalmas élmény maradt Aniston csókja.

24 óra