Enrique Iglesias miatt válik a magyar sztárpár? - Megszólalt Jolly is!

Jolly felesége, Suzy köztudottan az egyik legnagyobb Enrique rajongó. Vasárnap és tegnap este is elment a világsztár fellépésére. Tegnap már férje nélkül.

Vasárnap este Suzyra rákacsintott a szerencse: Enrique egyszer épp ott ment oda a rajongóihoz, ahol Suzy állt, így ő megérinthette az arcát, hasát, mellét, és bizony a képeket büszkén meg is osztotta az oldalán. A kommentelőknek azt sem titkolták, bizony, nagyon izmos a világsztár, hiszen amit lehetett, kitapinthattak.

Élete álma vált valóra, amiből hamar rémálom lett. Férje Jolly megorrolt és Suzy állítása szerint válni akar, sőt, le is tiltotta őt. Legalábbis ezt írta az énekesnő a közösségi oldalán a rajongóknak, ahol élő videót is indított, amiben arról beszél, szerinte férjét rajongó lányok tüzelték fel ellene.

"A saját férjem azért letilt engem innen meg elment otthonról meg a családot is törölte és nem tárgyal velem... És el akar válni!!! Szomorú, h a boldogságomnak nem örül mert elől álltam és nem akartam hátra állni. Neki kellett volna rám vigyáznia a saját feleségére, aki 150cm magas és ne nyomjanak össze!!! Vagy a nyakába venni, hogy én lássak a legmagasabbeól és erre letilt meg elmegy otthonról és stb. Akkor nem is szereti a családját!!! Neki örülnie kellett volna, h sikerült elől állnom." - írta ki egy kommentben Suzy a videója alá, sokakat meglepve, mekkora dráma lett a koncertből.

Jolly képekben, nyilvános bejegyzésekben vágott vissza, sőt, egy élő videóban is kifejtette véleményét a rajongóknak a feleségéről és az esetről! (UPDATE! - Cikkünk megjelenését követően Suzy és Jolly is törölte a videóját, és pár kommentet! )

Íme a sztárpár drámája képekben!

Jolly megosztotta a TWN.hu cikkét is, ami kettejük drámájáról szól, az első rajongó rögtön mellé is állt, amit nyilvánosan meg is köszönt. Később egy másiknak megjegyezte, lesz még olyan, hogy Jolly is hasonlóan bulizik majd - és akár Jennifer Lopezt simogat. A legegyértelműbb véleményét azonban egy külön bejegyzésben, Suzynak címezte:

"Úgy gondolom a magánéleti problémákat nem élő liveban kellene hirdetni. De ez is egy szint" - írta mosolygó, és kacsintó fej kíséretében.

Őszintén reméljük, Suzy a tegnap esti koncertről hazaért és sikerül ma mindent megbeszélniük és fátylat borítani a múltra.

24 óra