Megmutatta új szerelmét a luxusalbérlet Grétije! - Melltartó nélkül köszönti a tavaszt

A sorozatban és az életben is tönkrement a kapcsolata, ennek ellenére fordított hátat a főműsoridős szereplésnek, hogy bebizonyítsa, egyedülálló anyukaként is képes megállni a lábán.

"Imádja az édesapját. Hála istennek jó a kapcsolatuk és mindig klassz dolgokat csinálnak. Természetesen én is igyekszem színesíteni a hétköznapokat. Rengeteg viccel, humorral megspékelve. Azt hiszem ez szuperül működik. (...) Igyekszem jó szülő lenni. Sokszor baromi fárasztó és nehéz, ilyenkor kiülök egy habos kávéra és összekapom magam. Aztán megyek kamionosat játszani vagy kavicsokat keresgélni vele. Szóval működik. Működik az, ha anya-apa külön él." - írta ki tavaly ősszel a követőinek Gréta.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán: a csinos anyuka újra szerelmes, és nem győz áradozni új kedveséről. Mindemellett egyre több szexi képet oszt meg magáról, amelyben büszkén mutatja meg azt, amije van. 

Rossz hír, az önjelölt udvarlók hiába is reménykednek, Gréti sosem volt még ilyen boldog talán. De ilyen szexi sem nagyon!

Íme Gréti villantásai és új szerelme!

24 óra