38 évesen lesz újra anya a magyar műsorvezető!

Görög Zita egy éve jött össze a tőle hét évvel fiatalabb focistával, Laczkó Zsolttal. Most a Story magazinnak meséltek először arról, szülők lesznek.

"Terveztük a babát, sokat gondoltunk rá, de pont ezek miatt a helyzetek miatt akartunk még kicsit várni. Azt hiszem, nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen hamar megfogant a gyermekünk” – mondta Zita, de azt sem titkolta, Zsolttal meg kellett küzdeniük a kapcsolatukért.  

Kattints a bejelentésért és jóképű szerelméért!

,,Azt tudtam, ha vidékre, vagy külföldre igazol, akkor szakítok. Erős férfira van szükségem, mint Zsolt, aki mellettem van, akire lehet számítani, de több száz kilométer távolságban ez meghiúsult volna. Másrészt soha nem akarnám őt a karrierjében korlátozni. Volt pár feszült hetünk, ekkor tudtuk meg, hogy gyerekünk lesz” - mondta a modell.

A jóképű sportoló is beavatta a lap olvasóit a gondolataiba, ami a pici érkezését illeti.

"Egész nap az járt a fejemben, hogy apuka leszek. Nem tudom, más férfi hogy van ezzel, de nekem nagy erőt ad és arra sarkall, hogy bármit is teszek, azt már a babáért tegyem. Még nem tudom, mivel jár az apaság, de nagyon várom, hogy megtapasztaljam." - mondta.

Zita Nógrád-megyéből származik, középiskolásként került fel Budapestre. Már akkor tudta, színésznő szeretne lenni, hiszen dráma tagozatba jelentkezett, de nagyon hamar megtalálták a modell-munkák is. 24 országbn dolgozott modellként, egy-egy évet Olaszországban és Amerikában, fél évet Franciaországban is többek között. Színésznőként nemzetközi sikert az Underworld című filmben nyújtott alakításával szerzett.

24 óra