Egy fiatal nőt hallgattak ki a zsaruk VV Fanni eltűnése kapcsán! - Fotók!

A Blikk értesülései szerint a Fanni eltűnése kapcsán előzetesben lévő férfi több mint fél órát töltött Szalkszentmártonban a bányatavaknál. Mindezt kamerák rögzítették.

A tavakban nem találtak holttestet, onnan azonban a lap beszámolója szerint csak egy rövid autóút vezet a régi dunai kompkikötőhöz, ott kamera már nincs és a környék is kihalt. Ráadásul közvetlenül a folyóparton meg lehet állni autóval - írja a lap.

Íme a helyszíni képek!

Közben megjelent a Lokál híre is, miszerint a rendőrök bevitték és többször is kihallgatták Fanni barátnőjét, azt az Erikát, aki mellműtétre is kölcsön kért a lánytól, sőt, halála után az autóját is napokig használta. 

Erika ráadásul baráti kapcsolatot is ápolt a Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfivel, B. Lászlóval, ezek után nem kizárt, hogy ők ketten Fanni eltűnése után tartották egymással a kapcsolatot.

"Erikához több szál is vezetett, így egy teljes napon és éjszakán át tartották bent a rendőrségen. Nem csak egy alkalommal hallgatták ki őt, hanem többször is. Azt vizsgálták, vajon ellentmondásba kerül-e vallomásával a fiatal lány." - szemlézte a Blikk a lap hírét.

Továbbra sem kizárt, hogy a lányt nyereségvágyból ölték meg, az lehetett a cél, hogy megszerezzék az ötmillió forintját. A gyilkosságot B. László követhette el, De nem tartják kizártnak, hogy volt segítője is.

 

24 óra