Vége! Schobert Norbi visszavonul!

" Rengeteg fellépést, edzést vállaltam be egészen a mai napig, de 47 éves leszek, 25 éve vagyok aerobikedző, itt az ideje visszavonulót fújni. Ezt a Norbit nem akarom többé színpadon látni " - mondta a Blikknek a fitneszguru.

" Nincs egészségi oka a hátralépésemnek, bírom a terhelést még most is. Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha. Amikor kívülről látom magam, egy belső hang figyelmeztet, hogy tovább kell lépnem " - folytatta a Blikknek a magyar fitnesz­pápa, aki méltó búcsút tervez egy nagy búcsútornával, ami igazi öröm mozgás lesz.

"Májusban tartunk egy nagy, régi stílusú tornát. Felszabadult örömmozgás lesz. Ez lesz az utolsó órám! Itt az ideje, hogy a fiatalok vegyék át a stafétát, és én elállok az útjukból. Ha valaki követett eddig, az tudja, hogy a közösségi oldalakról is visszavonultam, csak a cégen keresztül kommunikálok, de ott megtalál mindenki, aki életvezetési tanácsokat akar kérni " - zárta a Blikknek sorait az ország Norbija.

Íme Norbi életének elmúlt pár éve képekben!

Berki Krisztián búcsúztatja

Berki Krisztián (37) lesz Norbi társa az utolsó óráján, Berki így beszélt barátjáról a Blikknek.

"Norbiból egy van, 25 év alatt bebizonyította, hogy egy is maradt a piacon. Akik őt kritizálják, azoktól mindig azt kérdezem: ki tudja utána csinálni? Nem látom, hogy ki lenne a következő. Sajnálom, hogy abbahagyja, mert rengeteg ember fogyását segítette, de megértem a döntését " - mondta Berki.

24 óra