Berki Krisztián az új párjáról: "Szerelmes vagyok!"

"Bővült a Berki-család" - ezzel a címszóval hívták ma be a Fem3 stúdiójába az izomembert, aki természetesen magával vitte új kutyusát is. A műsorvezetők azonban nem csak rá, hanem az új párjára is kíváncsiak voltak, és le is támadták vele Berkit.

"Igen, párkapcsolatban élek. Nagyon boldogok vagyunk. Mint ahogyan látszik a szememen is, meg a kiegyensúlyozottságomon. Szerelmes vagyok. Ennyi, röviden" - próbálta a témát átugrani.

Mint ahogyan korábban megírtuk, Reni két cukrászdát is üzemeltet, ahol sok híresség, köztük Berki is gyakran megfordul.

Íme Renáta mesteri sütijei!

Berki a műsorban is elmondta, 2011-ben előzsűrizte a lányokat azon a szépségversenyen, amelyen Reni is elindult.

"Az évek során többször is összesodort minket az élet, de semmi nem volt köztünk. Járok alakreform-órára a Rubint Rékához, és ő is jelen van ezeken a rendezvényeken. Ott 400 nő van, de hiszek abban, hogy aki olyan hatással van rád, akivel összeillesz, azt kiszúrod. Neki van egy cukrászdája, és a sütik kapcsán elkezdtünk beszélgetni. Ő feldobta a labdát, én pedig leütöttem, aztán így tovább. Legyen annyi elég, hogy nagyon nagy boldogság és végre nagy szerelem az életemben." - mondta Berki.

Azóta már az is kiderült, Hódi Pamela is ismeri a lányt régóta. És azt is megírtuk, mit mondott Reniről Natika édesanyja.

24 óra