Sírva mesélt az édesapja! Megdöbbentő részletek a szépségkirálynő haláláról!

Másfél évvel később jöttek az első panaszok, köhögés, hányás, kiderült, 4-es stádiumú rákja van, nyirok-, máj-, tüdő- és csont­áttétekkel. "Az egyik orvos közölte vele, ne számítson gyógyulásra. De Kata kitartott, küzdött. A szépségkirálynő haját férje borotválta kopaszra, kapcsolatuk erősebb lett, mint valaha. A szerelmesek egymásból merítettek erőt a fájdalmas küzdelemhez." - írja a lap, majd hozzátette, a kezeléseket követően a lány két éven át tünetmentes volt.

Két hónapja azonban minden megváltozott, a betegség kiújult. Kata pedig azt mondta, nem kér az újabb kezelésekből. Édesapja zokogva mesélte el a lapnak, min mentek keresztül az elmúlt hónapokban.

"Kétszer küldték el a lányomat mammográfiáról azzal, hogy szimulál. Amikor már a kezét sem tudta emelni, kiállt magáért, de már késő volt. Akkor meg azt vágták a fejéhez, hogy miért nem ment el korábban" - mondta feldúltan György, majd percekig csak sírni tudott.

"A tünetmentes évek után nem akartunk hinni a szemünknek. A lányom nem akart kínlódni, nem kért a kemóból. Az édesanyja kezei között halt meg." - mondta a Borsnak a férfi, miközben megállás nélkül zokogott.

A cikk hatására az internetes fórumokon nagyon sokan felháborodtak az orvosok szavain, viselkedésén. 

Legszebb képeivel emlékezünk Katára! Nyugodjon békében!

24 óra