Megalázták DiCaprio exét! Kövérnek látják, nem jelenhetnek meg a modell képei!

Nina néhány hete vett részt egy fotózáson, ahol kirobbanó formában érezte magát. Aztán jött a lesújtó hír: a képei nem jelenhetnek meg, mert a fotók "nem tükrözik a tehetségét, és a méretei sem az aktuális trendekhez illeszkednek."

Csoda, ha Nina nyilvánosan fakadt ki?

"Akik ismernek, tudják, hogy nem egy átlagos modellalkat vagyok - atletikus testfelépítésem van, egészségesen gömbölyű formákkal." - írta ki fájdalmát, majd hozzátette: pont abban az évben történik ez vele, amikor szembenézett a modellvilágot sújtó embertelen elvárások által keltett szorongásaival.

Kattints Nina kemény kirohanásáért és a szexi képért!

„Ekkor, 25 éves NŐKÉNT besétáltam erre a fotózásra úgy, hogy soha azelőtt nem éreztem magam ilyen jól és egészségesnek a bőrömben. A méretem egyes napokon 36-os, máskor 38-as volt. Nem vagyok kifutómodell, és pálcavékony sem voltam soha, de most szorgalmasabban edzek, mint valaha, hogy erős és összeszedett maradjak.” - idézi Nina szavait a velvet.hu.

Nina határozottan leszögezte, büszke arra, ahogyan kinéz, és hogy egy ideje egészségesen táplálkozik. 

"Szóval szégyelljétek magatokat, és köszi, hogy ezzel újfent rávilágítottatok arra, mennyire fontos, hogy mindenki a saját valósága szerint éljen, és hangosan vállalja is azt, függetlenül attól, kicsoda és mekkora ruhát hord!" - idézi őt a portál, és hozzáteszik: a modell egy friss képét is közzétette, hogy bátran kikérje a rajongói véleményét az alakját illetően.

 

24 óra