Tragédia! Férje végignézte, ahogy haldoklik párbajtőrvívó felesége!

A Blikk most arról ír, röviddel a tragédia előtt még fénykép is készült a kiváló sportolóról, alig egy perccel a rosszulléte előtt egy fotós készítette róla. A képet ide kattintva nézheted meg!

Az eseményen részt vett egy volt országgűlési képviselő is, aki a Blikk megkeresésére felidézte a drámai pillanatokat is. 

"Minden pillanatok alatt történt. Gyöngyi összeesett, odaszaladtunk hozzá, s azonnal láttuk, nagy a baj. Nem volt keringése és légzése sem, így rögtön megkezdtük az újraélesztését. Még magához tért, elmondta, hogy a jobb oldala zsibbad és fáj, ezért is lett rosszul. Az oldalára fektettük, betakartuk, a mentők pedig két perc alatt odaértek, ám sajnos újra elvesztette eszméletét" - mondta Rig Lajos, aki 22 évig mentősként dolgozott.

Ő kezdte meg Szalay újraélesztését is, és a mentőben is újra kellett őt éleszteni, majd mentőhelikopter vitte a veszprémi kórházba. Az orvosok azonban nem tudták megmenteni az életét, halálát feltehetően tüdőembólia okozta.

"Borzalmas pillanatok voltak. A remek hangulatú eseménynek tragédia vetett véget. Ráadásul Gyöngyi férje is a helyszínen volt, végig kellett néznie, hogy mi történik a feleségével. Azóta beszéltem már vele, érthető módon sokkhatásként érte az egész" - tette hozzá Rig.

24 óra