Kommentháború! Botrányba fulladt a legendás magyar énekesnő fellépése!

A közönség tombolt, aztán felcsendült a Meghalok, hogyha rám nézel című dal, ezt követően egyre többen kezdték el ráncolni a homlokukat.

"Amikor Dolly­ „énekelni” kezdett, először arra gondoltunk, rossz lehet a hangosítás, de később már nem lehetett semmire fogni, mert a dalok szövegét is inkább mondta, mintsem énekelte. Sajnáltuk, mert nagyszerű koncert volt, de leginkább azon voltunk ledöbbenve, hogy ilyen betegen miért vállalta el" – magyarázta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő néző.

Botrányos koncertekből nincs hiány! Bieber és Gaga a színpadon hányt, Jacko kigyulladt, íme a legbotrányosabb jelenetek képekben!

A 2004-es Super Bowl szünetében Justin Timberlake letépte Janet Jackson felsőjét. Tervezett akció volt. Ennek a jelenetnek köszönhetően álmodta meg egy férfi a youtube-ot, ahol vissza lehet nézni bármit.
  • Demjén Ferenc tavaly akarata ellenére került bajba Veszprémben. A beléptetés, a hangosítás sem működött megfelelően, sokan már a koncert elején leléptek.
  • Dolly nem először kerül kellemetlen helyzetbe. Két éve egy koncerten nem jutott rájuk idő, három számot játszhattak csak el, de el se köszönhettek a rajongóktól.
  • Lady Gaga Barcelonában többször is elhányta magát a koncertjén. A táncosfiúja próbálta takargatni őt.
  • Michael Jacksonnak 1984-ben egy Pepsi reklám forgatásán gyulladt ki a haja. Ezt követően szokott rá a nyugtatókra.
  • Justin Bieber is hányt már színpadon. Persze, hogy van róla kép.
  • Mariah Carey tavaly egy szilveszteri, élő koncertjén felejtett el énekelni, táncolni. Zavartan téblábolt, majd lelépett.
  • Rihanna budapesti koncertje miatt is sokan háborogtak. Késve kezdte, kevesebbet játszott, és hatalmas hakni volt.

Természetesen a műfaj internetes csoportjában tucatszám kezdtek sorakozni az elégedetlen kommentek, a többségük Dollyt szidta, és nem értette, miért nem mondta le, ha lázas betegen állt színpadra. Ő a Blikk megkeresésére ezt cáfolta.

"Csak náthás voltam, és ez hallatszott is a beszédhangomon, de az énekléssel nem volt problémám. Egyszer sem ment el a hangom, és mindent úgy adtam elő, ahogy a próbák alatt is énekeltem, ráadásul nagyon jól éreztem magam. A közönség csodálatos volt" - mondta a lapnak.

24 óra