Magára maradt Dancs Annamari a bajban. Nincs, aki segítsen!

A nyár végén jött a sokk - emlékeztet rá a portál - Kerényi Miklós Máté összejött egy 18 éves kolléganőjükkel. Szakmán belül állítólag ez már nyílt titok volt egy ideje, de Annamari meg se menthette a kapcsolatukat, hiszen lehetőséget sem kapott rá. Kerényi elköltözött, az énekesnő egyedül maradt a 9 hónapos kisfiúkkal.

"És nem elég, hogy most már az egész ország tudja, hogy megcsalták és elhagyták, de lelkileg teljesen összetört, hiszen ő valóban azt hitte, hogy az oltár előtt tett esküjük majd egy életre szól" – idézi a BlikkRúzs egy neve elhallgatását kérő kollégájukat.

Annamari így egyedül maradt a csillaghegyi nagy házban a kisfiúkkal.

A ház bérleti díját és a rezsijét sem lesz egyszerű egyetlen keresetből fedeznie. És mivel az összes rokona hétszáz kilométerrel arrébb, Erdélyben él, így nem számíthat az ő segítségükre sem. Ráadásul lelkileg az is pokolian nehéz lehet, hogy az Operettszínházban naponta összefuthat a férjével és annak új barátnőjével. Ráadásul még egy olyan darabban is játszik, amelyben a férjével szerelmespárt alakítanak. - írja a lap.

24 óra