Durva vádak élő adásban! Hódi Pamela kiteregette Berki szennyesét! Már csaja is van...

Mint ahogan azt a TWN-hu is megírta, pénteken este Berki Krisztián élő videóban jelentkezett be az otthonából kislánya, a négy éves Natika társaságában.

A kommentelők és természetesen a kislány édesanyja is kiszúrta, hogy bizony, Natika olykor többet mutat meg magából a kelleténél. Hódi utólag hiába kérte Berkit, nem szedte le a felvételt, így Pamela nyilvánosan fakadt ki, majd árulta el azt is, a videót nem egy bizonyos Olivér, hanem egy Eszter nevű nő készíthette. Ő lehet Berki új barátnője...

"Három évig ennek a gyereknek csak anyja volt, az voltam én. Krisztián az utolsó egy évben elkezdett kommunikálni a gyerekkel,meg menjünk programozni, meg tök jó, ezt ország világ láthatja. Nagyon jó lefotózni a gyereket, nagyon jó kirakni, biztos növekednek a like-számok. Ahelyett, hogy megélné ezeket a pillanatokat, kiposztolja. Ez így történt egy élő bejelentkezésben 53 percben, ahol is a tévéműsorról beszélgetett. Négyszer úgy leteremtette a gyereket, hogy most apa beszél..." - mondta, majd hozzátette: nem az a sérelme, hogy ki vette fel, hanem, hogy nem szólt, hogy Natikán nincs bugyi és mindene látszik.

"A négy éves gyerekem ezerszer őszintébb, mint az apja. És ő nem fog hazudni. És azt mondta, hogy csak bolondoztunk, hogy Olivér csinálta a videót, Eszti volt. És elmondja, hogy Eszti hogy néz ki. És tudom, hogy Eszti volt, mert korábban is beszélt már Esztiről..." - rántotta le a leplet volt párjáról.

"Ha van egy párja a Krisztiánnak, legyen. Két héttel ezelőtt folyamatosan: költözz haza, életem szerelme, nagyon szeretlek. Jó, szia. " - magyarázta Pamela, majd az is kiderült, Berki fel sem mehet Pamelához, sőt, a hívásait is letiltotta,...

Durva videó!

"Soha nem fogunk kibékülni! Soha!" - szögezte le a beszélgetés során Pamela.

24 óra