Hódi Pamela durván nekiment Berkinek! “Megvédem a lányom MINDENKITŐL!!!!"

Péntek este Berki Krisztián az otthonából, élő videóban jelentkezett be, amelyen kislánya, Nati is látható volt. Igen ám, de a köntösben ücsörgő apró kislány mozgolódása közben többször is többet mutat meg magából a kelleténél.

A képsorokat látva - amit ide kattintva ma is bárki megnézhet - többen is kiakadtak, köztük leginkább a kislány anyukája, Hódi Pamela. Ő azóta is többször szót emelt nyilvánosan volt párja, és egy bizonyos Eszter nevű nő ellen. Elmondása szerint ugyanis ő kezelhette a kamerát. De hogy mi köze a nőnek Berkihez és ki ő valójában, az rejtély!

Pamela először eképp üzent volt párjának:

 

Anyával biztonságban! Feladatom megvédeni a lányomat MINDENKITŐL!!!!!!

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Aztán már hosszasan, Berkit is nevén nevezve mért csapást a gyerek apjára, és arra a bizonyos Eszterre. Elmondta azt is, hiába kérte Berkit, nem vette le a videót. A rajongóktól remél segítséget problémájára, és bizony százak kommentelnek és állnak mellé.

"Sokszor elmondtam, hogy a lányomat mindig védeni fogom! Bárkivel szemben!  Nevelés szempontjából nem gondolom, hogy hazugságra kell bírni a gyereket, 4 évesen elferdíteni a világát, és romba dönteni a nevelésemet, azért hogy a médiába vigyünk egy kis csavart! Nati őszinte és elmondta, hogy bolondoznak azzal, hogy Olivér készíti a videót! Ez látszik is a kis arcán, hogy nem mond igazat! Azonnali pótcselekvés...Kedves Eszter! Annyi eszed nem volt, hogy szólj az elő közben, hogy 280 ezer ember lát olyan dolgot amit nem kéne?" - írta Pamela, akinek a teljes bejegyzését itt találod:

Hogy ki az az Eszter? Az továbbra is rejtély. A jelek szerint azonban Berki és Hódi kapcsolata talán sosem volt még ilyen ellenséges...

24 óra