18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Utoljára vetkőzött le Seherezádé! Mutatjuk a szexi képeket!

Bő egy évvel ezelőtt még három munkahelyen, éjt nappallá téve dolgozott, a kialvatlanság és a stressz azonban ráment a szívére. Nagy Vivien, vagy ahogyan az ország ismeri, Seherezádé huszonhat évesen határozta el, új életet kezd.

A három nyelven beszélő nő szögre akasztotta a fejhallgatót, és leszámolt az addigi étrendjével és újra sportolni kezdett. Közel tíz kilótól szabadult meg így az elmúlt egy évben, iskolákba is beíratkozott, hogy az egészséges életnek ne csak élvezője, oktatója is legyen.

Sehi ma már más nőknek segít nap, mint nap. És közben bátran tervezi a jövőt, ami reményei szerint cseppet sem lesz unalmasabb, mint az eddigiek.

"Két éve van párom, természetesen szeretnénk majd esküvőt, és már a gyermekvállaloson gondolkozunk. Fiatal lányként mindig arról álmodtam, hogy harminc éves koromig szeretnék édesanya lenni, ha megtalálom hozzá a Nagy Ő-t." - mondta a TWN.hu-nak Seherezádé, aki életében utoljára vállalt ledér fotózást.

 

My Love,my buuu my everything❤️?? #nagyon#couple#couplegoals#togetherforever#boo

A post shared by Seherezade Vivienne Nay (@seherezadenay) on

"Tíz kilótól szabadultam meg az elmúlt egy évben, erre nagyon büszke vagyok. Ezért úgy gondoltam, hogy szeretnék még egy olyan fotózást a gyermekvállals előtt, amire büszke lehetek. Több ilyet a terveim szerint nem vállalok." - mondta Sehi. 

Seherezádé azt mondja, azért arról nem tett le, hogy egyszer még visszatér a képernyőre, mert bár az elmúlt években szinte minden megkeresésre nemet mondott, tud olyan tévéműsort, amire azonnal igent mondana, ha megkeresnék.

"Egy szórakoztató műsorban, mint például A Nagy duett, szívesen megmutatnám magam. Nagyon szeretek énekelni, bár egyáltalán nem tudok. Viszont a jókedvre és a showra nem lenne panasz, ha megmutathatnám magam." - mondta Sehi, akinek az utolsó szexi fotózásán készült képeit itt csodálhatod meg.

24 óra