Drámai döntés! Ez az ember tette pokollá Csősz Bogi életét!

Komoly lelki vívódások árán lépett túl a múlton Csősz Bogi, aki Törökországban talált rá a boldogságra. Burakkal immár kilenc éve élnek szerelemben. Bogi boldogságát beárnyékolja édesapjával való kapcsolata.

"Nem túl rózsás a viszonyunk, hogy szépen foglalmazzak, mert az alkohol tönkretette a kapcsolatunkat. Kettős érzések voltak bennem apuval kapcsolatban mindig: szeretet és gyűlölet. Sokat szenvedtem miatta gyerekkoromban. Majd meghoztam egy komoly döntést: megtagadtam őt körülbelül 12 évvel ezelőtt az alkohol miatt" – magyarázta Bogi, aki férje hatására sokat változott, elfogadóbb lett.

A két férfi a kilenc év alatt csak párszor találkozott egymással.


"Két évvel ezelőtt apu delíriumba esett, kórházba került. Minden fájdalmamat, sérelmemet félretettem, és megfogtam a kezét. Burak elkísért a kórházba, ott találkoztak először, majd bevittem aput egy féléves elvonóra. Most már nem iszik, dolgozik, építi az életét, de nem alakult még úgy a helyzet, hogy sokszor találkozzanak. Apu még Törökországban sem volt nálunk, nem tudja hol, milyen körülmények között élünk. Viszont örülök, hogy sikerült túllépnem a múlton" – árulta el Bogi.

24 óra