Verekedés! Kidobó ütötte a túlélő-show nyertesét, Iliászt!

A vigaszágról, a Holtak szigetéről tért vissza a döntőbe és nyerte meg a túlélő-show fődíját Iliász! Csütörtök este a műsor készítői záróbulit tartottak, arra azonban senki nem gondolt, hogy az örömbe üröm is vegyül.

 

Mindenkinek kellemes hétvégét!!

Iliasz King Shweirif (@iliaszgram) által megosztott bejegyzés,

 

A fővárosi szórakozóhelyen balhé tört ki, a legnagyobb ütés pedig Iliász arcán landolt - a tettes a szemtanúk szerint is egy kidobó.

"Tegnap a stábbulink volt, a záró party. Mindenki nagyon jól érezte magát, Zoli azonban egy kicsit többet ivott a kelleténél és összetűzésbe keveredett ott egy másik sráccal. El is fajultak a dolgok, amikor azt vettem észre, hogy már többen is elég agresszíven közelítenek feléjük. Gyorsan odaszaladtam hozzá, és arra kértem a többieket, ne bántsák őt. Erre az egyik biztonsági őr behúzott nekem egy kemény jobbost" - idézte fel a TWN.hu-nak Iliász a történteket.

"Én soha nem vagyok agresszív, nem vagyok bunkó, ezekre kifejezetten ügyelek. Végül rendőröket is hívtunk, többen is látták, mi történt velem, a járőrök azonban meghallgattak, és azt mondták, ez nem ügy. Elmentek. Majd amikor mi is távoztunk, látványosan és gúnyosan nevettek rajtam. Fontolgatom, hogy feljelentést teszek" - magyarázta lapunknak a túlélő-show nyertese.

 

Smile often!!

Iliasz King Shweirif (@iliaszgram) által megosztott bejegyzés,

 

A líbiai származású modell elárulta, a 20 milliós álomnyereményből a családját is támogatja majd, és tervei szerint végre hazaköltözhet párjával Angliából. Az álma pedig egy filmszerep.

24 óra