Bődületes összeg: kiszivárgott, mennyit keres Mbappé - másodpercenként!

Kedden este ő rúgta a PSG mindkét gólját a Juventus elleni BL-meccsen, mára az i is kiderült, mennyit is ér a francia bajnoknak a gólerős támadó.

A Paris SG kedden este egy magabiztos első félidő után 2:1-re győzött aJuventus ellen a BL-csoportkörében, a franciák mindkét gólját a 23 éves támadó szerezte. Emlékezetes, Kylian Mbappé-ról szinte naponta jelent meg cikk az elmúlt hónapokban, miszerint a Real Madrid vinné, most az is kiderült, valószínűleg esélyük sem lett volna megfizetni a francia világsztárt.

A New York Times szivárogtatta ki a csatár fizetését, ami szerint három évre 251 millió eurós fizetést kap.

Azaz évente körülbelül 83 millió eurót, azaz közel 33 és fél milliárd forintot keres. És, ha már a címünkben másodpercekről írunk, akkor azt is eláruljuk, ez mit jelent. Ha tényleg igaz a lap információja, Kylian Mbappé

naponta 91 718 410,

óránként 3 821 600,

percenként 63 693,

másodpercenként 1061 forintot keres.

A Times emellett azt írja, hogy a támadó egyszeri 125 millió eurós bónuszt is kapott az aláírásáért. Ami körülbelül 50 milliárd forintnak felel meg. A katari üzleti csoport tulajdonában lévő PSG tehát elég messzire ment, amikor további évekre magához akarta láncolni a gólerős támadót. Nem csoda, hogy a Real Madrid nem nagyon tudott volna labdába rúgni mellettük.

Köztudott: a párizsi klub számára a Bajnokok Ligája megnyerése a legfőbb prioritás, sok minden ennek a célnak van alárendelve - és ennek legfontosabb építőkövének Mbappét tartják.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra