Világsztárnak mondott igen Andrea - Férjhez megy a szépségkirálynő - Fotók

A világ legdrágább kapusa és fiatal kora ellenére már mindent elért, amiről sportoló álmodhat. Néhány hónapja azonban a magánélete miatt szerepel a címlapokon.

Alig 27 évesen Kepa Arrizabalaga már most több címmel rendelkezik, mint amennyiről egy futballista álmodhat: megnyerte az angol bajnoki címet, a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát, sőt, az Európai Szuperkupát is. Sőt, tíz éve a spanyol korosztályos válogatottal Európa-bajnok is lett. A Chelsea 189 centiméteres hálóőre ráadásul még mindig borzasztó fiatal, ráadásul rendkívül jóképű, így titokban biztosan nők ezrei reménykedtek benne, hogy nekik sikerül majd elcsábítani a sztársportolót

Ez a verseny februárban ért véget: a játékos akkor vállalta fel kapcsolatát a colt szépségkirálynővel! 

Kepa számára azonban a jelek szerint ma már a magánélet sikeresebb, mint a sportszakmai, ugyanis továbbra is csak a kispadon ücsörög, hiszen a Chelsea elsőszámú kapusa ismét Edouard Mendy. És bár szó volt róla, a spanyol játékos Olaszországba igazol, ebből nem lett semmi. Nos, legalább a szerelme igent mondott neki - a közösségi oldalára posztolt képéről ugyanis ez derült ki. 

Megkérte Andrea kezét, aki boldogan mondott igent! Leszakadt a kommentég!

Íme a nagy bejelentés: ez a 29 éves bombázó rabolta el Kepa szívét!
  • Kepa
  • Andrea Martinez
  • Kepa és a szerelme
  • Andrea Martinez

Címlapfotó: Instagram/andrea.martinezf

24 óra