Rekordösszeget kínálnak Ronaldo-ért - Kiderült, melyik országból van a kérője

Portugál lapok értesülései szerint 300 millió eurós, azaz 123 milliárd forintos ajánlat futott be a Manchester United sztárjához.

Néhány órával ezelőtt még arrül szóltak a hírek, senkinek nem kell a Manchester Unitedből elkívánkozó Cristiano Ronaldo, amihez az is hozzájárulhat, hogy a portugál klasszisért kora ellenére mélyen a zsebébe kellene nyúlnia a kérőjének. Ugyanakkor arra is számítani kell, nem akármilyen igényekkel írná alá a szerződését a történelem egyik legnagyszerűbb játékosa.  

Portugál lapértesülések szerint azonban befutott egy hihetetlen ajánlat a sztárért!

A TVI és a CNN Portuguesa  információi szerint egy meg nem nevezett arab klub hihetetlen ajánlatot tett CR7-ért. A hírt később az As című spanyol újság is megerősítette. Összesen 300 millió euróról, azaz 123 milliárd forintról szól az ajánlat. Ezért a pénzért két évig kellene Szaud-Arábiában játszania. Az összegből 30 milliót kapna a Manchester United, az ügynökök és tanácsadók 20 milliót tehetnének zsebre, Cristiano pedig az elkövetkezendő két évben 250 millió eurót, azaz 102 milliárd forintot kaszálna.

Az AS információi szerint azonban Ronaldo még legalább egy szezont szeretne Európában maradni, és egy topklubbal nemzetközi és nemzeti trófeákért játszani.

A Napokban a PSG egyértelművé tette, nem terveznek Ronaldoval, és állítólag a Chelsea edzője, hogy szükségük lenne a sztárra.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra