Andre Agassival vette 25 éve a házát, 2 és fél milliárdért adta el most Brooke Shields - FOTÓK

Alig több mint 14 évesen lett világhírű, most, közel az 57-hez is bátran levetkőzik. A Kék lagúna sztárja 25 év után vált meg szeretett otthonától, amit még volt férje idejében vettek. 

A kék lagúna című filmet négy és fél millió dollárból forgatták, 1980-ban mutatták be a mozik, és talán senki sem hitte, hogy ekkora siker lesz. Márpedig az alkotás közel 60 millió dollárt hozott eddig az alkotóknak, a szereplőknek pedig egy csapásra világhírnevet. Magyarországon feliratos változatban már 1981-ben levetítették, a szinkronosra 1987-ig kellett várni. A női főszereplő, Brooke Shields világhírű lett, stílusikon, sztármodell, akiért megőrültek a férfiak.

Andre Agassi meg is hódította, és 1997-ben össze is házasodtak!

via GIPHY

Brooke Shields alig múlt tizennégy, amikor kamerák elé állt, a világ legelbűvölőbb tinédzsere lett, az évtized arca, és kislányok tízmilliói játszottak a róla megmintázott babákkal. 1997-ben házasodott össze az akkor csúcson lévő amerikai teniszsztárral, Andre Agassival, ekkor vették azt a Los Angeles-i házat is, ahol a színésznő azóta is élt. Idén már 57 éves lesz, szépségének azóta is csodájára jár a világ. Most mégsem ezért van címlapokon. Egy ügynökség képeket tett közzé az álomházáról, ő ugyanis milliárdokért adott túl rajta.

Íme egy szerelemi fészek - ehhez foghatót ritkán lát az ember!

56 évesen sem szégyellős - A volt otthona meg egy mese!
  • Brooke Shields és Andre Agassi
  • Brooke Shields otthona
  • Brooke Shields otthona
  • Brooke Shields otthona
  • Brooke Shields otthona
  • Brooke Shields

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra