KITÁLALT: így szedte fel a gyönyörű magyar lányt Schumacher fia - Fotók

Négy éve lesz lassan, hogy egy alig 21 éves magyar lány szíve lángra gyúlt: Keszthelyi Vivien ráadásul nem akárkinek a fejét csavarta el. Jakupcsek Gabriellának vallott az életéről.

Michael Schumacher testvére, Ralf is megvalósította az álmát, Forma-1-es pilóta lett. Ő ráadásul a magánéletével is rendszeresen szerepel a német lapok címlapján: évekkel ezelőtt szakított a feleségével, és pert is indított, hogy ő nevelhesse a fiát. Ráadásul az asszony le is mondott Davidról. A fiatal srác ráadásul apja nyomdokaiban jár, ígéretes tehetség, ami az autóversenyzést illeti. Ráadásul évek óta egy magyar lányért dobog a szíve.

Keszthelyi Vivien most Magyraországon járt, és Jakupcsek Gabriellának vallott a kapcsolatukról.

Vivien az ATV Jakupcsek Night című műsor vendégeként árulta el, Michael Schumacher fiát, Micket ismerte meg először. „Mick-et is ismerem már nagyon régóta, 2013 óta, de valamiért nem fogott meg úgy az emberisége. Mondtam, lehetünk barátok, de nem több. Nem is akartunk, mindenkinek megvolt a saját maga útja” – mondta a lány a naphire.hu híre szerint, majd jelenlegi kapcsolatáról, és a megismerkedésükről is lerántotta a leplet.

FOTÓK: Így szedte fel a világsztár fiát a szexi magyar autóversenyző lány!
  • Keszthelyi Vivien
  • Keszthelyi Vivien és David Schumacher
  • Keszthelyi Vivien és David Schumacher
  • Keszthelyi Vivien

Címlapfotó: Instagram/vivien_keszthelyi

24 óra