KARANTÉNBA KERÜLT CRISTIANO RONALDO! Egyenesen ide vitték a reptérről - FOTÓK

Karanténba került a Manchester United-hez visszatérő Cristiano Ronaldo és családja. A portugál sztár vételára már meg is térült.

Megőrül a világ, megőrültek a Manchester United drukkerei: miután hivatalosan is bejelentették, hogy Cristiano Ronaldo visszatér a klubhoz, az első 12 órában 32,5 millió font, azaz 13 milliárd forint értékben adtak el a sztár nevével ellátott mezeket hivatalosan. Az mára már nem is kérdés, hogy a portugál zseni vételára meg fog térülni a klubnak, még akkor is, ha a mezek árából a klub csak a vételár 7 %-át kapja meg a gyártótól. Időközben az is kiderült, Ronaldo és családja megérkezett Manchesterbe, sőt, karantéba is kerültek.

2 és fél milliárdos birtokra zárták be a szupersztárt - kiszivárogtak a képek!

Magánrepülővel érkezett meg a manchester-i repülőtére Ronaldo, majd a családjával együtt egy Alderleyben lévő luxusotthonba szállították. A közel 2 és fél milliárdba kerülő birtokon a tervek szerint alig 5 napot töltenek majd, amíg biztosan ki nem derülhet, nem fertőzödtek meg koronavírussal. Az öt hálószobás villa 23 hektáron terül el, és egy két hálószobás melléképület is tartozik hozzá. Három vendégszoba, egy moziterem, egy dolgozószoba, egy bortároló és egy konyha található meg benne. De természetesen van minden más, ami Ronaldo igényeinek megfelel...

A portugál sztár már posztolt pár képet, de egy ügynökség leplezte le a megdöbbentő valóságot. Ilyet még nem láttál!

Luxuskaranténban a Ronaldo-família - hihetetlen képek érkeztek!
  • Cristiano ROnaldo és szerelme
  • Ronaldo luxuskaranténja
  • Ronaldo luxuskaranténja
  • Ronaldo luxuskaranténja
  • Ronaldo luxuskaranténja
  • Ronaldo luxuskaranténja

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra