ELADÓ: ilyen egy luxusvilla, amit egy 216 centis másfél mázsás sztárnak egyedileg építettek! - Fotók

50 éves lesz már az NBA négyszeres bajnoka, az élő legenda, Shaquille O'neal. Eladósorba került otthonában az ágy is nagyobb, mint a nappalink!

Húsz évesen került a profik közé 1992-ben, és Michael Jordan érkezse óta ő volt az első újonc, aki rögtön az első évében meg is mutathatta magát az All Star-gálán. Nem csoda: Shaquille O'Neal 216 centiméteres magasságával és másfél mázsás testsúlyával még az NBA nagyágyúi közül is kilógott. Gyakorlatilag képtelenség volt feltartóztatni, ha labdát kapott, fordult vele egyet és úgy zsákolta be, hogy többször a palánk is leszakadt. Közel 20 évet pattogtatott a legjobbak közt, és dollármilliókat szedett össze. 

Eladósorba került otthonához foghatót még nem nagyon láttunk! Méretekben sem!

via GIPHY

Közel 9 milliárdért próbálta meg eladni három éve, de nem járt sikerrel. Pedig, ha valamiért, ezért a házért valószínűleg bárki azonnal kifizetne ennyi, akinek van. A 3 hektáros birtokon fekvő 2900 négyzetméteres házhoz több mint 200 méteres tópart is tartozik. 12 hálószoba, egy komplett, fedett kosárpálya, moziterem, és egy olyan garázs is van a házban, ami egy valóságos tükörlabirintus. Ráadásul 17 kocsi fér el benne - TIZENHÉT! Mivel Shaquille O'Neail nem átlagos méretű, így az otthona sem az. Egyedileg gyártott bútorokból nincs benne hiány.

Szobaméretű ágyon pihenhetnéd ki azt, hogy gyalog körbejártad a házadat! Ilyet még nem láttál!

Saját kosárpálya, tükörlabirintus, 200 méter tópart.... Ezt figyeld!

Címlapfotó: 

24 óra