GYÖNYÖRŰ: 18 éves lett, modellszerződést írt alá Kobe Bryant lánya - Fotók

Egy év telt el a borzasztó tragédia óta, Kobe Bryant nagyobbik lányát most az egyik legismertebb ügynökség szerződtette. Natalia gyönyörű nő lett.

2019. január 26-a tragédiaként vonul be a kosárlabda történelmébe, ezen a napon tragikus körülmények között hunyt el a Los Angeles Lakers sztárja, Kobe Bryant. Lánya kosármeccsére siettek, amikor helikopterükkel egy hegyoldalnak csapódtak Los Angelestől alig 50 kilométerre. A világsztár és kislány ahalála nem csak a sport és kosárlabda szerelmeseit, az egész világot megrázta. Búcsúztatójukon világsztárok nyelték a könnyeiket, emerek tízmilliói nézték élőben a megemlékezést a Stapeles Centerből.

Íme Kobe Bryant és lánya búcsúztatásának megható képei!

Most nem mindennapi hír érkezett a Bryant-család háza tájáról. A világ egyik legismertebb ügynöksége, az Ashley Graham-et és Gigi Hadid-ot is a soraiban tudó IMG Models jelentette be, szerződést kötöttek Kobe Bryant 18 éves lányával, aki így modellkarrierbe kezd. Néhány hete töltötte be a 18-at, úgy tűnik, most egy gyerekkori álma válhat valóra. "Mindig is érdekelt a divat világa, egészen kiskorom óta" - kommentálta a nagy bejelentés Natalia, akit máris milliók követnek a közösségi oldalán.

Nem véletlenül: Kobe Bryant lánya ma már gyönyörű nő!

Íme a nagy bejelentés és Natalia eddigi legszebb képei!

Címlapfotó: Instagram/nataliabryant

24 óra