Nyolc kiscicával találkozott a golden retriever: megolvadnak a szívek, ami történt - Videó

Nem lett sétagalopp: a LIncoln nevű golden retrievert nyolc kiscicával lepte meg a gazdája. A találkozásukról készült videó milliós siker.

Nem az első videó lett felkapott, a második,a iben már a golden retriever is szerepel, már a felvétel nyitóképe is beszédes. Egy kismacska aggódva, felborzolt szőrrel néz farkasszemet Lincolnnal, a kutya feje önmagában nagyobb, mint a cica. A többi jelenetben is jól látszik: a cicák felborzolt szőrrel, feszültek környékezik a méretes ebet, Lincoln azonban nyugodtan és kíváncsian néz rájuk. Aztán a lufi kipukkad: a Kishu nevű cicus előmerészkedik rejtekéből, és orrba böki a kutyát.

A videónak milliós nézettsége lett néhány nap alatt, a nő be is jelentette: rövidesen érkezik a folytatás!

@rescuesandremodels The most patient boy in the world #fosterkittens #goldenretriever #fostercats #rescuekitten #orangecat ♬ New Home - Frozen Silence

Athena Palmerről az is kiderült, a kutya a sajátja, a cicák viszont ideiglenesen vannak csak nála, amíg meg nem erősödnek és gadzát nem találnak nekik. Ezért is posztol lelkesen, hiszen a nagy sikernek köszönhetően a reményei szerint könnyebb dolga lesz. 

Címlapfotó: TikTok/rescuesandremodels

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra