Pamela Anderson után: Drew Barrymore is smink nélkül jelent meg - Fotó

Pamela Anderson smink nélküli megjelenéseivel világszerte arra inspirálja a nőket, hogy legyenek természetesek. Most Drew Barrymore is a Baywatch ikonját tekinti példaképének.

Pamela Anderson 2023 óta egy különleges küldetést követ: azt szeretné, ha smink nélkül is ugyanolyan jól érezné magát, mint sminkkel. Az ex-playmate azóta minden nyilvános szereplésén smink nélkül jelenik meg és így próbál másokat inspirálni. Legutóbb a Drew Barrymore Show vendégeként is így tett, ahol nemcsak a talkshow házigazdát és színésznő társát, Drew Barrymore-t, hanem az egész közönséget arra inspirálta, hogy egy napra tegyék félre a fedőfestéket, az alapozót és a szempillaspirált, és legyenek természetesek.

A színésznő a legutóbbi felvételen hirtelen vattakorongok és micellás víz után nyúlt, hogy a kamera előtt eltávolítsa saját sminkjét. A társműsorvezető Valerie Bertinelli is így tett, és együtt, smink nélkül jelentek meg a milliós közönség előtt, hogy köszöntsék azt a nőt, aki inspirálta őket erre a bátor lépésre: Pamela Andersont. A különleges epizódban a három nő az új, smink nélküli trendről beszélgetett.

„Hát nem felszabadító?”

- kérdezte Anderson a műsorvezetőktől és a közönségtől is, akik szintén smink nélkül vettek részt a műsorban. „Végre szabadnak érzem magam” - magyarázta.

A műsor későbbi részében Valerie Bertinelli színésznő megkérdezte, hogyan jött össze Anderson első smink nélküli megjelenése a 2023-as párizsi divathéten. „Emlékezni akartam arra, hogy ki is vagyok valójában” - válaszolta az 57 éves sztár. A 90-es években szexszimbólumnak számított - a pirosító, a rúzs és a műszempillák akkoriban elengedhetetlenek voltak. Ma már teljesen sminkmentes és magabiztosabb, mint valaha.

Drew Barrymore aztán még ennél is tovább ment: az interjú közepén beszélgetést kezdeményezett a menopauza saját megjelenésére és közérzetére gyakorolt hatásairól. Barrymore beszélt arról, hogy a hormonális változások miatt hogyan veszítette el a haját, és hogy a külső tökéletesség helyett egyre inkább az öngondoskodásra koncentrál. 

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra