Sírni kezdett a haldokló kutyus, amikor meglátta a gazdája meglepetését - Videó

A videóban jól látszik, miután megsimogatta őt a Szörny Rt. méretes Boo-ja, a kutya könnyei szó szerint ki is csordultak. Ráadásul nem sokkal később jött is a lesújtó hír: Bailey elhunyt.

@glowingmemorystore We all miss you Bailey💕 #dogsoftiktok #doglovers ♬ Stuff We Did (from 'Up') - Piano Version - your movie soundtrack

A TikTok felhasználóinak érthetően megszakadt a szíve a látványtól: „Ettől sírva fakadok. Még soha nem láttam kutyát sírni. Ugh ... Isten áldja meg őt. Nyugodjon békében” - írja az egyik felhasználó. Egy másik szerint: „Nem akarta, hogy ez a nap véget érjen”. De olyan is akad, aki tudni vél egy fontos dolgot: „Egyszer hallottam, hogy a golden retriever az egyetlen kutyafajta, amelyik igazi könnyeket sír. Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted az édes kisbabádat”.

@glowingmemorystore This had me bawling like a baby😭❤️ #dogloss #doggrief #rainbowbridge #dogsoftiktok ♬ Stuff We Did (from 'Up') - Piano Version - your movie soundtrack

Bár Bailey-től való búcsúzás rendkívül fájdalmas lehetett gazdáinak, a jelek szerint nem csak a kutyusnak, az egész világnak emlékezetes lett az utolsó földön töltött napja.

Címlapfotó: TikTok/glowingmemorystore

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra