Kirúgta a vőlegény az anyját az esküvőjéről, amikor meglátta, mit csinál

A vőlegény édesanyja a fia volt barátnőjét, Margo-t vitte magával a ceremóniára. És nem viccnek szánta az akcióját.

„Majdnem kiborultam, de June (a menyasszony - a szerk.) megnyugtatott” - magyarázza a 30 éves férfi és elmesélte azt is, milyen szörnyű volt a kapcsolat a már említett nővel, és hogy a barátai és a nővére segítsége kellett a szakításhoz. Édesanyja azonban „nagyon feldúlt” volt emiatt. Egy évvel később találkozott June-nal, aki nem csak szeretetreméltó, megértő is volt. „Világos határokat szabott, amit nagyon csodáltam, és még nekem is segített, hogy ugyanezt tegyem” - mondja a vőlegény.

„Anyukám ezt utálta, June-t irányítónak nevezte, és azt kívánta, bárcsak ne szakítottam volna a korábbi barátnőmmel, Margóval, akit anyukám imádott” - így a férfi.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Az, hogy az anyja az exét vitte az esküvőre, kiakasztotta a férfit. „Odamentem, félrehívtam mindkettőjüket, és egyszerűen megmondtam nekik, hogy menjenek el” - így a vőlegény, aki szerint az anyja ezt követően arról akarta meggyőzni őt, Margó az igazi társa, June pedig csak az útjukba áll. „Nem érdekelt. Csak kikísértettem őt a legjobb barátaimmal, és visszatértem a buliba, ahol néhány pillanat múlva már tudtam lazítani és jól érezni magam” - mondta a férfi, aki ezt követően vette el a szerelmét.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

Forrás: „ThrowRAOpposite_Poet”

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra