Le akart menni a lépcsőn a corgi: ami ezután történt, milliókat nevettet meg - Videó

A lépcsősor hosszú, a lábai kicsik: a Rakéta névre keresztelt corgi ezzel szembesült, amikor megállt a tetején. Aztán egy különös technikát dolgozott ki.

Néhány hete a TikTok-on terjedt el vírusként egy felvétel, aminek a főszereplője egy apró corgi, Rakéta. A róla készült videón nagyon hamar és nagyon egyértelműen kiderül a szőrösorrú problémája: mivel a lábai túl rövidek ahhoz, hogy lépésről lépésre jöjjön le egy méretes lépcsőn, így egy másik módszert kellett kifejlesztenie, hogy lejusson az otthonából. Az ugrálós módszer mellett döntött, ami viszont azért különleges az ő szempontjából, mert a kutya magassága, hossza és a lépcső magassága és távolsága miatt úgy valósítható ez meg, mintha egy mesehősként, egyszerre ugrálna a négy lábán. 

Milliók nevetnek ezeken a képsorokon - De azóta érkezett egy pusztítóbb is!

@not.rocketraccoon Synchronized stumps 🐾🐾 @Alexis To #fyp #fy #foryoupage #corgi #corgisoftiktok #corgis #corgination #dog #dogsoftiktok #dogs #dogtok #doggo #stairs #hop #cute #philippines #meme #fluffycorgi #funny #corgipuppy #pet #petsoftiktok #tiktoktrending #content #tiktok #creatorsearchinsights ♬ original sound - Not.RocketRaccoon

A kutya gazdija megérezte a siker ízét, így egy újabb videóval jelentkezett! Na az mindent visz! Lapozz!

Lapozz a folytatásért!
VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra